Köszönjük a megkeresést

View of Sonnhof Hotel Rauris from the outside

Köszönjük a megkeresést. Eszter rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

Telefon: +43654420077
Email: info@sonnhofhotel.at

Vagy egyszerűen írj rám Facebookon

Íme, egy kis segítség: a honlapunkon található lehetőségekből néhány.

TAVASZI-NYÁRI PROGRAMOK

 

Tavaszváró programok

A kora tavasz még ideális a síeléshez. Salzburg és környéke, a számtalan hegy valamint a Rauris völgye ilyenkor hóval fedett, a sípályák még teljesen hó-biztosak. Zell am See sípályái is méltán híresek, hiszen páratlan kilátást biztosítanak a völgyekre és mindig hó-biztosak. Ha télen nem jutott ideje a síelés okozta felfrissülésre, most még bepótolhatja. A túrázás szerelmeseinek tökéletes a késő-tavaszi időjárás, hiszen ilyenkor nincs se túl hideg, se túl meleg, azonban már sokáig világos van. Rauris ilyenkor különösen szép látványt nyújt, az egész természet zöldell.

Pihenés az egész családdal

Hogy miért ideális egy családi pihenés Ausztriában? Mert a Hotel Sonnhof programajánlata minden igényt kielégít a legkissebbektől a legnagyobbakig. Rauris völgye kiváló helyszín a túrázás, síelés és kirándulók szerelmeseinek. Bátran hívhatjuk a nagyszülőket is magunkkal, a rövid távú túrák számukra sem lesznek megerőltetőek, a hotel programjai közül pedig bizonyosan ők is fognak találni kedvükre valót, így a családi pihenés Ausztriában mindenki számára maradandó élmény lesz.

Aranymosás

Lépj vissza az időben az aranybányászat koráig és sajátítsd el hozzáértőktől, igazi aranymosó szerszámokkal végzett aranymosás tudományát. Rauris völgyében akad néhány aranymosóhely, ahol mindenki leletre bukkanhat!

Kulturális látnivalók

A szórakozni vágyó fiatalok számára a közeli városok szórakozóhelyeit ajánljuk, melyeket a közeli vonatállomásról könnyedén elérhetnek. Szintén vonattal közelíthető meg a Zell am See tó és Kaprun is melyekkel kibővíthetik a kirándulós listát. A közeli kisvárosok számtalan kulturális kikapcsolódást ajánlanak az arra nyitottaknak.

Programok motorosoknak

Szállodánk Salzburgerland egyik legszebb és legelőnyösebb részén fekszik. Innen csillagszerűen indulnak ki szebbnél szebb motoros útvonalak a tartomány minden irányába. Varázslatos tavak partján, tágas völgyekben, lágy vonalú, fűvel benőtt dombokon roboghatsz, majd fel a hágón a magasba.Akár “kellemes” akár “lélegzetelállító” motorozásra vágysz, innen biztosan nem távozol csalódottan: páratlan a panoráma, álomszépek a tóparti és hegyi útvonalak.