Síelés

Szállodánk 2-3000 méteres csúcsok között fekszik – télen sem hiába! Ahogy az első hó leesik, a síelni vágyókat is szeretettel várjuk Raurisba.

A 2009/2010-es szezonban bronzérmet nyert tanulópályától kezdve, haladóknak és profiknak is megfelelő sí- és snowboardpályák között válogathatsz, mindössze 400 méterre a hoteltől. A legbátrabbak tesztelhetik is tudásukat a versenypályán, ahol az automatikus sebességmérő rendszer segítségével mérhetik le végsebességüket.
A faluban több síkölcsönző is található, a szállodában pedig fűtött helyiség biztosítja a száradást-tárolást.
Az eltérő nehézségű (kék-piros-fekete) pályák hossza összesen 36 km, a feljutáshoz 10 síliftet használhatnak a síelők.

Nem kell azonban megijedni azoknak sem a fentiektől, akik még soha nem álltak sítalpakon! Gyerekek és felnőttek tapasztalt síoktatóink segítségével sajátíthatják el a legkedveltebb téli sportok egyikét, a síelést – bizton állítjuk, nevetésben és friss levegőben nem lesz hiány!

Ám ha mindez nem volna elég, akkor autóba patanva alig negyven perc alatt érhető el Kaprun, a közkedvelt síparadicsom, számtalan különböző nehézségű és hosszúságú pályáival. A Kitzsteinhorn egyike Ausztria leginkább hó biztos síterepeinek és az osztrák gleccser síközpontok közül sokszor itt esik a legtöbb hó. A Maiskogel és a Schmittenhöhe pályáin a síelők és a snowboardosok is belefeledkezhetnek az ereszkedés örömeibe.
És ha elég a síleckékből, a Hüttékben, valamint éttermünkben és wellness-részlegünkön mindent megtalálsz, ami a felmelegedéshez és egy kellemes délutánhoz kell.

Síbérlet árak és további információk