Étterem és Terasz

 

Az alpesi táj lenyűgöző panorámáját nyújtja az üvegezett étterem, ahol a nemzetközi konyha széles választékával várja a Hotel Sonnhof.

 

Bőséges svédasztalos hideg és meleg reggeli, ahol sajtok, hentesáruk, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, müzlik és házi lekvárok várják vendégeinket a hotel éttermében.

A hotel aljában elhelyezkedő étterem esti kínálata bőséges svédasztalos vacsora, leves, meleg előétel, kétféle hús és köret, salátabár és desszert.

Külön kérésre (előzetes megrendelés szükséges – min. érkezés előtt 5 nappal) ebédet, gyerekmenüt, vegetáriánus étrendet, valamint születésnapi különlegességet is biztosít az étterem.

A hangulatos étterem kiválóan alkalmas különféle rendezvények, ünnepségek befogadására is!

Az étterem területén van lehetőség all-inclusive ellátásra is, ahol 10:00-tól 20:00-ig korlátlan az ital fogyasztás. Sör, fehér és vörösbor, italautomatából italok. Vendégeinket déli időszakban étlapról szolgáljuk ki, amennyiben az étterem kényelmét választják ebben az időszakban is,mely tartalmaz házi pizzát, leveseket, friss sülteket, fagylalt kelyhet és koktélokat.

Az étterem képes befogadni nagyobb társaságokat is, de ha egy-egy eldugott asztalra vágyunk egy meghitt beszélgetéshez, arra is van lehetőség.

A Hotel Sonnhof étterme különféle rendezvények lebonyolításakor is remek célt szolgál, a kisebb-nagyobb vendégek ízlésének egyaránt megfelelő ételeket szolgálunk fel.

Nyári napokon ajánlatos kiülni a teraszra és élvezni a csodálatos festői tájat és a napfényt, miközben az étterem szakácsai által elkészített finomabbnál finomabb ételeket falatozzuk.

Azonban télen se csüggedjünk, a házi levesek és forrócsokoládék kortyolgatása közben az étterem belsejében is kipihenhetjük a napi fáradalmainkat.

Az étterem teraszáról rálátásra lehetünk a hotel gyerekjátszóterére.