Családi pihenés Ausztriában

Hogy miért ideális egy családi pihenés Ausztriában? Mert a Hotel Sonnhof programajánlata minden igényt kielégít a legkissebbektől a legnagyobbakig.

Rauris völgye kiváló helyszín a túrázás, síelés és kirándulók szerelmeseinek.

Egy aktív nap után, az örökmozgó gyerekek a játszótéren tudnak tovább rohangálni, míg az idősebb korosztály minden bizonnyal a hotel wellness részlegének nyugalmát kívánja élvezni.

A hotel éttermében mindenki talál kedvére valót, a házias ízek és a svédasztalos reggeli illetve vacsora ugyanis az összes korosztály számára hívogató lehet. A hegyi levegő, a finom ételek és a kényelmes szobák testi-lelki feltöltődést nyújtanak.

Szabadtéri programjaink által új élményekkel gazdagodhat a család apraja-nagyja. Probált már aranyat mosni? Lépjenek vissza a múltba a múzeumok világában! Ha igazi szellemi kikapcsolódásra vágyik az aktív sport tevékenységek mellett, ezt is megtalálja!

Különféle rendezvények megszervezésekor is odafigyelünk arra, hogy a Sonnhof Hotelben megszálló összes vendég kedvére tegyünk, senki ne unatkozzon, mindenki találjon magának elfoglaltságot.

Hogy egész nap együtt lehessen a család szállodánkban családi szobák, valamint apartmanok is elérhetőek. A hotel területén Squash pálya és ping-pong asztal, a legkisebbeknek pedig külön játszószoba áll a rendelkezésükre. Míg ők játszanak a kedves szülők a wellness részleg szolgáltatásait vehetik igénybe: medence, szauna, dézsa, valamint szolárium. A szórakozni vágyó fiatalok számára a közeli városok szórakozóhelyeit ajánljuk, melyeket a közeli vonatállomásról könnyedén elérhetnek.

Szintén vonattal közelíthető meg a Zell am See tó és Kaprun is melyekkel kibővíthetik a kirándulós listát.  A Zell am See-i tavon lehetőség nyílik sétahajókázásra, motoros csónak bérlésére, ahol a gyerekek is vezethetik a hajót. A Kaprun, Kelet-Európa legelső, egész évben nyitva tartó sípályája, mely Kaprun hegyei közt található.

Bátran hívhatjuk a nagyszülőket is magunkkal, a rövid távú túrák számukra sem lesznek megerőltetőek, a hotel programjai közül pedig bizonyosan ők is fognak találni kedvükre valót, így a családi pihenés Ausztriában mindenki számára maradandó élmény lesz.