Induljon az éjszakai műszak!

 

Vegyél részt a Sonnhof Hotel hűségprogramjában és gyűjts éjszakákat! Hogyan? Gyere el a hotelbe, tölts el 3 éjszakát, iratkozz fel és máris része lehetsz hűségprogramunknak.* A feliratkozás után segítünk beindítani az „éjszakai műszakot”. Görgess lennebb és minden fontos információt megtalálsz, amivel gyarapíthatod a nálunk töltött éjszakáid számát.

*A hűségprogramban 18 évet betöltött személyek vehetnek részt, minimum 3 éjszaka eltöltésével.

Töltsd fel magad! – Recharge mode ON

Próbálj ki új dolgokat és töltődj fel a szabadban!

Rengeteg lehetőség közül választhatsz, ha részt szeretnél venni valami igazán izgalmas kalandban. Válassz minimum hármat, tartsd meg a kapott nyugtát, majd mutasd fel a hotel recepcióján. A remek szórakozás mellett begyűjthetsz egy plusz éjszakát is, amit a következő alkalommal a foglalt éjszakáidhoz adhatsz.

Tekerj az éjszakádért!

Pattanj bicajra, kapcsolódj ki és szerezz éjszakákat!

Bérelj minimum 3 órára 2 e-bike-ot, tekerj a Rauris-völgyben és a recepciónál mutasd fel a kapott számlát. Az aktív kikapcsolódás mellett begyűjthetsz plusz egy éjszakát, amit a következő alkalommal felhasználhatsz.

Oszd meg az éjszakád mindenkivel!

Most kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha a nálunk töltött idő megérne néhány szót, akkor ne habozz leírni. A Google felületén keress rá a Hotel Sonnhof-ra és oszd meg véleményed.
Mutasd fel a hotel recepcióján az általad írt véleményt és a következő látogatásodhoz már egy plusz éjszakát adunk hozzá.

1+1=3

Dolgozzunk össze a közös jóért!

Ha eltöltöttél nálunk néhány éjszakát és meg vagy elégedve szolgáltatásunkkal, bátran ajánld ismerőseidnek, akik még nem látogattak meg bennünket. Hogy miért jó ez neked? Mert minden ajánlásod után érkező foglalást egy plusz éjszakával jutalmazunk.
Érkezéskor hivatkozzon rád a recepción a foglaló személy és máris tiéd a plusz egy éjszaka.

Halmozd az élményeket!

A rengeteg program közül válaszd azt, ami biztosan maradandó lesz.

Ha a bőség zavarában nem tudod, hogy melyik program lenne az igazán feledhetetlen, segítünk a döntésben. Kérd a hotel recepcióján a programlistát, vegyél részt mind az 5 programon a nálunk eltöltött idő alatt, hozd vissza kitöltve a programlistát és az életre szóló élmények mellé egy plusz éjszakát kaphatsz a következő látogatásodkor.

Síelj be velünk!

Sílécet a lábra és csússz a legmesésebb látványban!

Élvezd ki a tél adta lehetőségeket és síelj a legszebb helyeken. Válts ki 3 napos síbérletet, érezd jól magad a pályán és hozd el a nyugtát a hotel recepciójára. A remek szórakozás és sport mellé plusz egy éjszakát kaphatsz a következő látogatásodkor.

Túrabakancsot a lábra!

Mozgasd meg az izmaid és gyűjts éjszakákat!

A Hohe Tauern Nemzeti Park rengeteg csodát és meglepetést rejteget. Fedezd fel te is a Nemzeti Park lehetőségeit, a 26 túra közül vegyél részt minimum 5-ön és a hasznos időtöltés mellett kibővítheted plusz egy éjszakával a következő látogatásod. A recepción átvett teljesítőlapot kitöltve vidd vissza és a tied is lehet a plusz egy éjszaka.

Ragaszd körbe Ausztriát!

Matricázz és nyerj éjszakát!

A hotelben kapott matricákat helyezd el Ausztria különböző pontjain, városaiban, látványosságok környékén stb. A felragasztott matricákról készíts fotót (úgy, hogy a környék felismerhető legyen), majd a képeket töltsd fel az Instagram oldaladra és jelöld meg a @sonnhof.rauris oldalt, illetve a helyszínt.