Magyar vendégszeretet az osztrák Alpokban

július 22, 2020 11:48 de.

Mi magyarok büszkék vagyunk a méltán híres vendégszeretetünkre. Bármilyen és bármekkora vendégfogadásra is gondolunk, hasonló kép jelenik meg előttünk: bőséges, ínycsiklandó ételekkel roskadozó asztalok, finom borok és nem utolsó sorban barátságos, közvetlen hangulat.

Bár a hazai ízeket és ismerős arcokat nem pótolja semmi, mégis szeretünk kalandokra indulni és új helyeket felfedezni. Ausztria időjárástól függetlenül tartalmas kikapcsolódást nyújt az odalátogatók számára: a télen sítalpakon, máskor túrabakancsban, kerékpáron vagy épp motorbiciklin fedezhetjük fel a lenyűgöző osztrák tájat. Egy tartalmas, felfedezésekkel teli nap után ugyanakkor mi sem esik jobban, mint amikor a csodás Alpok ölelésében magyar vendégszeretet fogad szállásunkon. A Hotel Sonnhofban pontosan ez az élmény vár ránk.

Egy új hely felfedezésekor több előnye lehet annak, ha anyanyelvünkön kommunikálhatunk a szállásadóinkkal. Az alábbiakban összegyűjtöttük néhány pontban ezeket a pozitívumokat:

1. Egyszerű informálódás, foglalás és kapcsolattartás

Az utazás előtt sok fontos dolgot kell mindig elintéznünk. Pakolunk, tervezünk, szervezkedünk. Talán az egyik legfontosabb része a felkészülésnek pedig a szállás kiválasztása és lefoglalása. Mennyivel könnyebb magyar nyelven informálódni a szállásról, a környék adta lehetőségekről, programokról. Nem kell különböző utazási irodák oldalait böngésznünk, idegen nyelvű blogokat olvassunk ahhoz, hogy kedvet kapjunk a Rauris csodálatos völgyéhez.

Az is hatalmas előny, amennyiben magyar szállásadónál foglalunk, hogy előzetesen akár személyesen is érdeklődhetünk, bátran feltehetjük kérdéseinket, történjen az email vagy telefonos beszélgetés formájában. A magyar nyelvű weboldalon a foglalási folyamat is világos, csakúgy, mint az utána történő kapcsolattartás. Mindenképp bizalommal tölt el, ha kérdéseinkre egy ismerősen csengő hang válaszol.

2. Egy csepp otthon az izgalmas ismeretlenben

Ausztria és a Rauris-völgy számos lebilincselő kalanddal, lehetőséggel vár. Mindenki megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást, utazzon családdal vagy barátokkal, legyen kicsi vagy nagy. Annyi különféle program áll a rendelkezésünkre, hogy a legnagyobb fejtörést a választás jelenti.

Ebben szerencsére a magyar személyzet bármikor segítségünkre siet. Nem csak a szállással kapcsolatban állnak rendelkezésünkre, hanem akár segítenek eligazodni a temérdek programlehetőség között is, új kalandokat ajánlanak, és azon fáradoznak, hogy a lehető legjobban, legkényelmesebben érezzük magunkat. Csakúgy, mintha otthon lennénk.

3. Hazai vendégszeretet osztrák minőségben

Az, hogy a recepción a hotel egyik kedves munkatársával magyarul csevegünk, ne tévesszen meg senkit. A Sonnhof szolgáltatása az osztrák igényességet, minőséget tükrözi minden tekintetben.

Az étteremből az alpesi táj lenyűgöző panorámáját csodálhatjuk, míg a nemzetközi konyha kiváló ételeit fogyasztjuk. Hasonlóan gyönyörű kilátás nyílik a napfényes szobákból és apartmanokból is, amelyek kényelmes és meghitt pihenést biztosítanak az egész család számára. A Hotel minőségi, lazításra szánt részlegén ugyanakkor számtalan módot találunk a csendes kikapcsolódásra: finn szauna, beltéri medence, de még egy kültéri fűtött dézsa is a rendelkezésünkre áll, ahol a fürdőzés élménye mellett élvezhetjük a 3000-es csúcsok lélegzetelállító szépségét.

Csupán a legnyilvánvalóbb előnyöket kiemelve is egyértelmű, mennyivel teljesebb és különlegesebb lehet az utazási élményünk, ha magyar szállásadót választunk. Ausztria és a Rauris völgye számtalan kalanddal vár, de bátrabban indulunk el felfedező utunkra, ha bizalommal, saját nyelvünkön kommunikálhatunk és informálódhatunk látogatásunk során. Amikor pedig az osztrák minőségi kikapcsolódás magyar vendégszeretettel egészül ki, annál nehezen találunk csodásabb párosítást.

This post was written by admin

Vélemény, hozzászólás?