Egyéb rendezvények

A Sonnhof Hotel a rendezvények  széles skáláját kínálja: céges rendezvények, konferenciák, üzleti rendezvények, fogadások, csapatépítések, privát rendezvények, partik és esküvők Rauris pihentető területén.

Céges rendezvények

Legyen az kis cég, vagy akár egy nagy multi, céges rendezvény mindig van. Van ahol évente csak egy-két céges rendezvény van, de van ahol minél gyakrabban igyekszenek munkaidőn kívül is együtt tölteni némi időt, így mélyítve el az egymás közötti kapcsolatot. Egy céges rendezvénybe sok minden belefér. Egy cég szervezhet magának programot, de dönthet úgy is, hogy a partnereinek szervez. Lehet hivatalos program, de akár egy kellemes kikapcsolódást nyújtó kellemes hangulatú program is megszervezhető.

Egy túra vagy egy biciklizés aktív kikapcsolódást jelent a hétköznapi rohanásból, így még jobban megismerhetik egymást a munkatársak.

Családi rendezvények

Egy-egy születésnapot, kerek évfordulót vagy éppenséggel a karácsonyt is emlékezetessé tudjuk tenni, amennyiben úgy dönt, hogy a hotel kényelmét választja egy ilyen eseményhez.

A Sonnhof Hotel étterme mindenben rendelkezésükre áll, hogy az ünnepi alkalmakat felejthetetlenné tegye a számukra. Minden egyes családi esemény egyedülálló, ezért mindig személyre szabjuk az ajánlatainkat, hogy maradandó ünnepséget szervezzünk.

A karácsony különösen békés időszak, amennyiben nálunk élvezi a téli vakáció örömeit. Töltse végre stressz nélkül a karácsonyt és csak élvezze, hogy végre együtt van az egész család. Hóember építés, szánkózás, hagyományőrző ünneplés: minden, amire a kicsik-nagyok vágynak az évnek ezen időszakában.

A családi rendezvények során a gyerekek felfedezhetik a hotel játszóterét és a játszószobát, míg a kedves szülők a wellness részlegen feltöltődnek.

 

Keresztelő esetén nem utolsó szempont, hogy a hoteltől párszáz méterre található a város gyönyörű temploma, mely sétálva pár perc alatt megközelíthető.

A keresztelő után pedig lehetőség van éttermünkben egy kisebb vagy nagyobb családi ebédre.

Szeretettel várjuk élete legfontosabb napján, az esküvőjén is, csomagjainkat mindig egyénre szabjuk, hogy a nagy nap tökéletes legyen számára.

Legyen az kis vagy nagy esküvő, egyházi vagy polgári szertartás, nálunk minden elképzelését valóra válthatja.

A havas hegycsúcsok és a zöldellő erdők igazán békés, meghitt hangulatot nyújtanak, így lehet az esküvő stresszmentes és élvezheti rokonaival, barátaival a nagy napot akár több napon keresztül.

Ajánlatainkról bővebben az esküvő menüpont alatt olvashat, illetve bátran vegye fel a kapcsolatot a hotellel, ha bármi egyéb kérdés merülne fel önben a jeles nappal kapcsolatban.